maanantai 18. huhtikuuta 2011

Toinen Albaniapaiva

Hyvan aamiaisen jalkeen ryhmamme suuntasi kauniisiin vuoristomaisemiin ja ensimmaiseen koulukohteeseemme. Vuoristotie oli melkoisen mutkitteleva ja kapea, mutta taitavan kuskimme ansiosta paasimme turvallisesti perille. Ryhmamme esityksia seurattiin tarkkaavaisina seisoaltaan kirkkaassa ja lampoisessa auringonpaisteessa. Kiitokseksi saimme ablodeja ja kukkasia.  Ohjelmamme paatti suuren suosion saavuttanut kasvomaalaus ja adralaisten lahjoitatmien  " joululahjalaatikoiden" jakaminen. Lapset olivat innokkaita ja kiitollisia saamistaan lahjoista.

Paluumatkalla poikkesimme vuoriston rinteille ihailemaan  fossiileja ja paikallista elaman menoa aaseineen ja kanoineen. Lounaspaivallisen jalkeen nuoriso lepasi ja valmistautui kohtaamaan paikallisia lapsia ja nuoria illan esityksessa. Majapaikkamme lahialueen lapset saivat katsella ulkoilmaesityksena naytelmamme kasienpesusta ja hampaiden hoidosta. Innostuneen kasvomaalaussession jalkeen liikkuvin osa ryhmastamme pelaili lentopalloa ja istuvampi osa matkasi internetkahvilaan jakamaan paivan kokemuksia kanssanne.

Paivanajatus:  Toistaiseksi kaikki hyvin. Varjellus on hyva asia! Kilpikonnatkin osaavat juosta suomalaisia paetessaan.


2 kommenttia:

  1. Terveisia kaikille, taalla Ruutanassakin paistaa aurinko.Jumalan enkelit on teidän mukana varjelemassa kaikilla teidan teilla, näin Psalmi 91 lupaa. Haleja Asserille.

    VastaaPoista
  2. Heippa vaan kaikille! Kivoja kuvia ja meininki näyttää olevan tosi railakas. Pistäkää, please, muutama kuva haikaroista...jos niitä siellä näkyy. Pesinnän pitäis olla paraikaa. Siunausta ja iloa kaikille. Rukouksin mukana!

    VastaaPoista